Harmonie omgetoverd tot ”dancefestival”

Leeuwarden- De Leeuwarder stadsschouwburg De Harmonie was zaterdagavond gastheer van een groot dancefestival House in Harmony. Bij het festival, dat voor de eerste keer werd1Z1-202 georganiseerd traden onder andere Michel de Hey, D-Block & S-te-Fan, Yellow Claw, Basto en Billy The Kit op. Volgens Titus v/d Meer van de organisatie kijkt men tevreden terug op […]

houseinharmony Leeuwarden- De Leeuwarder stadsschouwburg De Harmonie was zaterdagavond gastheer van een groot dancefestival House in Harmony.

Bij het festival, dat voor de eerste keer werd1Z1-202 georganiseerd traden onder andere Michel de Hey, D-Block & S-te-Fan, Yellow Claw, Basto en Billy The Kit op. Volgens Titus v/d Meer van de organisatie kijkt men tevreden terug op de avond en is het evenement rustig verlopen, zonder incidenten. Er kwamen 2000 mensen. ”Toen wij hier aankwamen, zagen we dat het een megalocatie was metCQE meerdere DJ’s, we voelen ons vereerd om hier op te treden” aldus Yellow Claw. De organisatie gaat proberen het evenement door te zetten naar volgend jaar.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel