Herstel Mirjam Timmer langer dan verwacht

Leeuwarden- Zangeres Mirjam Timmer uit Wergea moet langer revalideren dan verwacht. De 30-jarige voormalige Twarres-zangeres reed op zaterdagavond 2 februari over een rotonde bij de Julianalaan en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Door het ongeluk raakte ze gewond en moet ze naar alle waarschijnlijkheid 4 tot 6 weken revalideren. In die tussentijd kan ze […]

twarres

twarresautoongeluk Leeuwarden- Zangeres Mirjam Timmer uit Wergea moet langer revalideren dan verwacht.

De 30-jarige voormalige Twarres-zangeres reed op zaterdagavond 2 februari over een rotonde bij de Julianalaan en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Door het ongeluk raakte ze gewond en moet ze naar alle waarschijnlijkheid 4 tot 6 weken revalideren. In die tussentijd kan ze geen optredens doen. Hierdoor kan ze een tour, met 50 shows tot en met mei niet afmaken.

Foto: Robert Jan Boonstra/FRLActueel

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel