Omgewaaide container zorgde voor gevaarlijke situatie op A7

Oppenhuizen- Een gevaarlijke situatie, vanmiddag op de A7 ter hoogte van het aquaduct. Een grote container zonder inhoud waaide door een harde wind van een vrachtwagen. Vervolgens kwam het gevaarte op de linkerweghelft terecht. Gelukkig heeft de container van een afvalverwerkingsbedrijf geen passerende auto’s geraakt. De politie kwam ter plaatse en heeft het verkeer in […]

containera73 Oppenhuizen- Een gevaarlijke situatie, vanmiddag op de A7 ter hoogte van het aquaduct.

Een grote container zonder inhoud waaide door een harde wind van een vrachtwagen. Vervolgens kwam het gevaarte op de linkerweghelft terecht. Gelukkig heeft de container van een afvalverwerkingsbedrijf geen passerende auto’s geraakt. De politie kwam ter plaatse en heeft het verkeer in goede banen geleidt. Bergingsbedrijf Betten uit Sneek heeft de container verplaatst naar de vluchtstrook, zodat het verkeer weer veilig kon passeren.

Foto’s: Jan Douwe Gorter

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel