Vrouw gewond bij crash in Leeuwarden

Leeuwarden- Een nog geen jaar oude auto is woensdag aan het begin van de middag tegen een lantaarnpaal geknald. De bestuurder/ster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en knalde bij het afrijden van de rotonde tegen een lantaarnpaal aan. […]

autocrashlwd Leeuwarden- Een nog geen jaar oude auto is woensdag aan het begin van de middag tegen een lantaarnpaal geknald. De bestuurder/ster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en knalde bij het afrijden van de rotonde tegen een lantaarnpaal aan. De bestuurder raakte door de botsing gewond. Het slachtoffer is per ambulance naar het MCL gebracht. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgesleept.

Foto’s: Anton Kappers

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel