Friesland Actueel maakt positieve sprongen vooruit

Bolsward- De nieuwe website www.frieslandactueel.nl, die sinds 1 maart werd gelanceerd maakt positieve sprongen vooruit. Na een aantal maanden maakt de website behoorlijke stappen in de goede richting qua bezoekersaantallen en bekendheid van de website. De redactie ontvangt veel positieve reacties op de berichtgeving, creativiteit en de gemaakte foto en videoreportages. Vooral op de gemaakte […]

frieslandactueel1 Bolsward- De nieuwe website www.frieslandactueel.nl, die sinds 1 maart werd gelanceerd maakt positieve sprongen vooruit.

Na een aantal maanden maakt de website behoorlijke stappen in de goede richting qua bezoekersaantallen en bekendheid van de website. De redactie ontvangt veel positieve reacties op de berichtgeving, creativiteit en de gemaakte foto en videoreportages. Vooral op de gemaakte videoreportage krijgen we veel reacties. Door de goede samenwerking met verslaggevers en collega websites

zoals: 112Oosterwolde, Regio Appelscha, Nieuws uit Friesland, 112 Groningen en Radio NOF zien we een duidelijke groei.

frieslandactueel2 Het heeft natuurlijk even tijd nodig om bij iedereen bekend te worden, maar het gaat de goede kant op. Via Twitter hebben we momenteel 872 volgers, wilt u ons volgen? Dit kan via www.twitter.com/FRLactueel

De bezoekers van de website komen grotendeels uit Friesland, maar ook daarbuiten krijgen we steeds meer bekendheid. Kortom! Blijf ons volgen en geniet van gemaakte reportages

Samenvatting Harkemase Boys – ONS Boso Sneek

Fietsen voor Alpe d’Huzes

Lekker Outdoor 2013 in Bolsward

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel