Inbraak in koffiehuis Reduzum: Dader aangehouden

Reduzum- De politie hield zondagmorgen een man aan die verdacht wordt van inbraak in een koffiehuis. Rond 05.00 uur kregen de eigenaars van een koffiehuis aan de Overijsselsestraatweg in Reduzum de melding dat het inbraakalarm van hun zaak in werking was getreden. De melding bleek te kloppen. Een raam was geforceerd en uit de zaak […]

inbraakwoning Reduzum- De politie hield zondagmorgen een man aan die verdacht wordt van inbraak in een koffiehuis.

Rond 05.00 uur kregen de eigenaars van een koffiehuis aan de Overijsselsestraatweg in Reduzum de melding dat het inbraakalarm van hun zaak in werking was getreden. De melding bleek te kloppen. Een raam was geforceerd en uit de zaak was wat kleingeld verdwenen.

De gewaarschuwde politie kwam op weg naar deze inbraakmelding een scooter tegen. De bestuurder werd gecontroleerd en hij bleek een bekende van de politie te zijn die vaker heeft ingebroken. Deze 42-jarige man uit Leeuwarden had inbrekerswerktuigen en kleingeld bij zich. Toen duidelijk werd dat er bij het opengebroken raam van het koffiehuis een mooie schoenafdruk stond, die exact overeenkwam met het profiel van de schoenen van de man, is hij door de politie aangehouden. De man is ingesloten.

Deel dit artikel met je vrienden!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Digg thisShare on LinkedIn0Print this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *