PVDA: kuiertocht door Gorredijk en Tijnje

Gorredijk- De PvdA-fractie Opsterland organiseert zaterdag 25 mei 2013 een kuiertocht door de dorpen Tijnje en Gorredijk. De partij kan zo met eigen ogen aanschouwen waar de dorpen trots op zijn en wat als knelpunt wordt ervaren, maar niet direct in de raadzaal terecht komt. Geïnspireerd door de wandelverhalen van Jan Schuurman Hes tijdens de […]

jacquesmonasch Gorredijk- De PvdA-fractie Opsterland organiseert zaterdag 25 mei 2013 een kuiertocht door de dorpen Tijnje en Gorredijk. De partij kan zo met eigen ogen aanschouwen waar de dorpen trots op zijn en wat als knelpunt wordt ervaren, maar niet direct in de raadzaal terecht komt.

Geïnspireerd door de wandelverhalen van Jan Schuurman Hes tijdens de 1 mei viering en fractievoorzitter Joukje van Roeden – Hoekstra ter voorbereiding op de Nijmeegse vierdaagse, heeft de fractie besloten al wandelend de dorpen in te trekken. Deze keer doet de fractie dat samen met PvdA-Tweedekamerlid Jacques Monasch, -Statenleden en –bestuursleden.

Inmiddels liggen de plannen klaar om ook in het najaar een kuiertocht te organiseren en met andere dorpen in de gemeente Opsterland in gesprek te komen.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel