TREIN RAMT AUTO OP SPOOR HURDEGARYP

Hurdegaryp- Op de spoorwegovergang bij Hurdegarijp is donderdagavond een auto geschept door een trein. Volgens getuigen probeerde de automobilist nog net voor de trein langs te gaan. De auto werd tientallen meters meegesleurd alvorens de trein tot stilstand kwam. De bestuurder van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Leeuwarden vervoerd. Er […]

treinhurdegaryp Hurdegaryp- Op de spoorwegovergang bij Hurdegarijp is donderdagavond een auto geschept door een trein.

Volgens getuigen probeerde de automobilist nog net voor de trein langs te gaan. De auto werd tientallen meters meegesleurd alvorens de trein tot stilstand kwam. De bestuurder van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Leeuwarden vervoerd. Er raakten geen treinpassagiers gewond.

Vanwege de aanrijding is er tussen Leeuwarden en Groningen momenteel helemaal geen treinverkeer mogelijk. Reizigers worden met de bus vervoerd.

De politie heeft de toedracht van het ongeval onderzocht. Hoe lang de stremming nog gaat duren is onbekend.

Foto’s: Anton Kappers

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel