Man wil drugs aan agent verkopen in Drachten

Drachten- Een politieman werd vrijdag in zijn vrije tijd op straat in Drachten door een man aangesproken met de vraag of hij misschien drugs van hem wilde hebben. Het aanbod werd vriendelijk doch resoluut afgewezen waarna de politiemedewerkers z’n collega’s inseinde. Die hielden even verderop de verkoper, een 34-jarige inwoner van Drachten, tegen. Bij het […]

politie124 Drachten- Een politieman werd vrijdag in zijn vrije tijd op straat in Drachten door een man aangesproken met de vraag of hij misschien drugs van hem wilde hebben.

Het aanbod werd vriendelijk doch resoluut afgewezen waarna de politiemedewerkers z’n collega’s inseinde. Die hielden even verderop de verkoper, een 34-jarige inwoner van Drachten, tegen. Bij het fouilleren kwamen enkele pilletjes XTC tevoorschijn. De man werd gearresteerd en ingesloten.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel