Winnaressen Queen of the North in Drachten bekend

Drachten- Zaterdagavond was de finale voor Queen of the North Netherlands in het Friese Congrescentrum te Drachten. Na een spetterende show vol dans, bikinironde en gala ronde (prachtige make-up en hairstyling door team 2 Be Beautiful) werden er 5 winnaressen gekozen. Miss Popularity werd Tessa de Jong (Muntendam). Miss DieWilikHebben.com werd Lisa Damwijk (Groningen). De […]

queenofthenorth Drachten- Zaterdagavond was de finale voor Queen of the North Netherlands in het Friese Congrescentrum te Drachten.

Na een spetterende show vol dans, bikinironde en gala ronde (prachtige make-up en hairstyling door team 2 Be Beautiful) werden er 5 winnaressen gekozen. Miss Popularity werd Tessa de Jong (Muntendam). Miss DieWilikHebben.com werd Lisa Damwijk (Groningen).

De 5 winnaressen zijn: Marlou Schutte (Zuidlaren; Drenthe), Denice Angela Postma (Groningen, Groningen), Ingrid de Boer (Leeuwarden, Friesland), Wiepy Bakker (Groningen, Groningen) en Eva Catharina Poelman (Zuidbroek, Groningen). Deze dames zullen Queen of the North Netherlands vertegenwoordigen en zullen hun beste beentje voorzetten naar de internationale Queen of the BeNeLux finale in september!

Vorig jaar is Desi Dorenbos (Uit Drachten) finaliste Queen of the North geworden en liet zich vervolgens kronen als Queen of the Benelux 2012.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel