Aanhoudingen voor manipuleren gokkast in Drachten

Drachten- De politie heeft woensdag aan het einde van de middag twee inwoners van Groningen van 32 en 33 jaar en een 27-jarige Belg aangehouden op verdenking van diefstal. De 32-jarige Groninger was eerder die middag een horecagelegenheid aan de Noordkade binnen gegaan en had plaatsgenomen achter één van de gokkasten. De eigenaar van de […]

politie124Drachten- De politie heeft woensdag aan het einde van de middag twee inwoners van Groningen van 32 en 33 jaar en een 27-jarige Belg aangehouden op verdenking van diefstal.

De 32-jarige Groninger was eerder die middag een horecagelegenheid aan de Noordkade binnen gegaan en had plaatsgenomen achter één van de gokkasten. De eigenaar van de zaak had het sterke vermoeden dat de Groninger de gokkast had gemanipuleerd.

De kast gaf namelijk technisch onmogelijke scores aan. Zelfs zo hoog dat de gokkast niet uit kon keren omdat er te weinig geld in zat. Reden genoeg voor de eigenaar om de man aan te spreken en de politie te waarschuwen. De Groninger werd aangehouden. Twee handlangers van de man, die buiten stonden te wachten, werden eveneens aangehouden. De auto van hen werd in beslag genomen. Het duo mocht na het afleggen van een verklaring het politiebureau weer verlaten. De 32-jarige man werd voor nader onderzoek ingesloten.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel