Fries aangehouden voor doorrijden na ongeval in Groningen

Groningen – De politie heeft woensdagavond een 39-jarige man uit Burgum aangehouden voor doorrijden na een ongeval. Eerder die avond kreeg de politie een melding binnen van een aanrijding met een snorfietser, welke daarna was doorgereden. De snorfietser uit Burgum kwam op De Held in botsing met een auto, waarna hij wegreed. Later die avond […]

zuiderwegongeval Groningen – De politie heeft woensdagavond een 39-jarige man uit Burgum aangehouden voor doorrijden na een ongeval.

Eerder die avond kreeg de politie een melding binnen van een aanrijding met een snorfietser, welke daarna was doorgereden. De snorfietser uit Burgum kwam op De Held in botsing met een auto, waarna hij wegreed. Later die avond kreeg de politie de melding dat er snorfietser onderuit was gegaan op het fietspad tussen de Zuiderweg en de Zwedenlaan.

Ter plaatse bleek het de man uit Burgum te zijn. De man was onder invloed van alcohol of drugs, waardoor de agenten konden geen contact kregen met de man. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De man bleek te rijden op een gestolen snorfiets met een vals kentekenplaat en had geen rijbewijs. Hiervoor wordt ook proces-verbaal opgemaakt.

(Foto: Sammie Lobo/112Groningen)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel