65 deelnemers bij zwemvierdaagse in Appelscha

Appelscha- In het Bosbad in Appelscha werd deze week weer de jaarlijkse zwemvierdaagse begonnen. Zo’n 65 deelnemers deden hier aan mee. De meesten zijn jeugdige zwemmers. Tien baantjes moeten er gezwommen worden, voor de allerkleinsten is dat vijf baantjes. Als dit alle vier avonden gebeurt wordt dit beloont met een medaille. De organisatie van deze […]

zwemvierdaagseappelscha Appelscha- In het Bosbad in Appelscha werd deze week weer de jaarlijkse zwemvierdaagse begonnen.

Zo’n 65 deelnemers deden hier aan mee. De meesten zijn jeugdige zwemmers. Tien baantjes moeten er gezwommen worden, voor de allerkleinsten is dat vijf baantjes. Als dit alle vier avonden gebeurt wordt dit beloont met een medaille. De organisatie van deze vierdaagse is in handen van de zwemclub AFC.

Foto’s: Klaas de Groot/FRLactueel

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel