PvdA’er Thomas Groeneveld in bestuur Wetterskip Fryslân

Makkum- Thomas Groeneveld (PvdA) geïnstalleerd als lid algemeen bestuur Wetterskip Fryslân Het algemeen bestuur van Wetterskip Fryslân heeft in zijn vergadering van 2 juli Thomas Groeneveld (28) geïnstalleerd als AB-lid namens de fractie van de PvdA. De heer Groeneveld uit Makkum studeerde bestuurskunde en overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie en werkte enkele jaren voor diverse […]

thomasgroeneveld Makkum- Thomas Groeneveld (PvdA) geïnstalleerd als lid algemeen bestuur Wetterskip Fryslân

Het algemeen bestuur van Wetterskip Fryslân heeft in zijn vergadering van 2 juli Thomas Groeneveld (28) geïnstalleerd als AB-lid namens de fractie van de PvdA.
De heer Groeneveld uit Makkum studeerde bestuurskunde en overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie en werkte enkele jaren voor diverse gemeenten. Nu is hij zelfstandig ondernemer en sinds 2007 gemeenteraadslid. Eerst in Wûnseradiel, nu in Súdwest-Fryslân.

Thomas Groeneveld is voor de PvdA de opvolger van voormalig AB-lid Henk Mulder die onlangs tot wethouder Ruimtelijke Ordening in de gemeente Almere werd benoemd. De PvdA-fractie wordt verder gevormd door de nieuwe fractievoorzitter Remco Admiraal uit Dokkum en Jelle de Visser uit Goutum. Daarnaast heeft de PvdA een vertegenwoordiger in het dagelijks bestuur; Wietze de Haan uit Lemmer

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel