Uitslaande brand in Warns

Warns- Zaterdagmorgen werd de brandweer van Stavoren en de hoogwerker uit Bolsward opgeroepen voor een uitslaande brand in een woning aan de Boppelans in Warns. De brand ontstond waarschijnlijk door kortsluiting. Volgens woordvoerder Frans Stabel heeft de brandweer overslag naar de rest van de woning kunnen voorkomen. De woning liep door de brand ernstige schade […]

brandwarns Warns- Zaterdagmorgen werd de brandweer van Stavoren en de hoogwerker uit Bolsward opgeroepen voor een uitslaande brand in een woning aan de Boppelans in Warns.

De brand ontstond waarschijnlijk door kortsluiting. Volgens woordvoerder Frans Stabel heeft de brandweer overslag naar de rest van de woning kunnen voorkomen. De woning liep door de brand ernstige schade op. De bewoners waren uit de woning.

Foto’s: Wiel Heugen/FRLactueel

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel