Man uit gemeente Smallingerland gewond bij ongeval in Groningen

Groningen- Bij een verkeersongeval op de kruising Damsterdiep met het Balkgat in Groningen is vrijdagavond een 22-jarige man uit de gemeente Smallingerland gewond geraakt. Een 28-jarige automobiliste uit Appingedam verleende bij het afslaan geen voorrang aan de motorrijder. Door de aanrijding kwam de 22-jarige ten val. Hij werd met arm- en beenletsel naar het ziekenhuis […]

damsterdiep Groningen- Bij een verkeersongeval op de kruising Damsterdiep met het Balkgat in Groningen is vrijdagavond een 22-jarige man uit de gemeente Smallingerland gewond geraakt.

Een 28-jarige automobiliste uit Appingedam verleende bij het afslaan geen voorrang aan de motorrijder.

Door de aanrijding kwam de 22-jarige ten val. Hij werd met arm- en beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Van diverse getuigen werd een verklaring over de toedracht opgenomen. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Foto: Martin Nuver/112Groningen

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel