The Partysquad zette de Stadhuistuin op zijn kop

Sneek- Tijdens de eerste editie van Garden of Dance zette The Partysquad vrijdagavond de Stadhuistuin op zijn kop. De Stadhuistuin stond vrijdagavond helemaal vol met enthousiaste feestgangers. Naast The Partysquad trad DJ Punish op. De hele week staat er nog genoeg op het programma. Zo zullen Yellow Claw, Dirrtyberry, Praia del Sol, Punish en Chocolate […]

thepartysquad Sneek- Tijdens de eerste editie van Garden of Dance zette The Partysquad vrijdagavond de Stadhuistuin op zijn kop.

De Stadhuistuin stond vrijdagavond helemaal vol met enthousiaste feestgangers. Naast The Partysquad trad DJ Punish op. De hele week staat er nog genoeg op het programma. Zo zullen Yellow Claw, Dirrtyberry, Praia del Sol, Punish en Chocolate Puma vanavond optreden.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel