Zak met henneptoppen aangetroffen in gecrashte auto Olterterp

Olterterp- Vrijdagmorgen is door nog onbekende oorzaak een bestelauto tegen een boom gebotst op de Boppefjild. De auto kwam daarna op de kop in de sloot terecht. Hulpdiensten die ter plekke kwamen troffen geen bestuurder in of bij de auto aan. Wel werd in de auto een zak met henneptoppen aangetroffen. De auto en de […]

ongelukolterterp1 Olterterp- Vrijdagmorgen is door nog onbekende oorzaak een bestelauto tegen een boom gebotst op de Boppefjild.

De auto kwam daarna op de kop in de sloot terecht. Hulpdiensten die ter plekke kwamen troffen geen bestuurder in of bij de auto aan. Wel werd in de auto een zak met henneptoppen aangetroffen. De auto en de hennep is in beslag genomen. De politie doet nader onderzoek naar de eigenaar van de auto en de hennep.

Beelden:

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel