Tweede Kamerleden op werkbezoek in Sneek

Sneek- De gehele Tweede Kamerfractie van de Partij van de Arbeid verblijft tot vrijdag in Sneek. Een delegatie van de Tweede Kamerleden gaat vrijdagochtend op pad in Sneek om daar twee werkbezoeken te verrichten. Tanja Jadnanansing (Tweede Kamerlid Voortgezet Onderwijs, Beroepsonderwijs), Roos Vermeij (Tweede Kamerlid AOW, Pensioenen, Werknemersverzekeringen ziekte (WAO, WIA), Grace Tanaman (Tweede Kamerlid […]

foto Nota Straatmakers Sneek- De gehele Tweede Kamerfractie van de Partij van de Arbeid verblijft tot vrijdag in Sneek.

Een delegatie van de Tweede Kamerleden gaat vrijdagochtend op pad in Sneek om daar twee werkbezoeken te verrichten.

Tanja Jadnanansing (Tweede Kamerlid Voortgezet Onderwijs, Beroepsonderwijs), Roos Vermeij (Tweede Kamerlid AOW, Pensioenen, Werknemersverzekeringen ziekte (WAO, WIA), Grace Tanaman (Tweede Kamerlid Sociale zaken: mantelzorg, vrijwilligerswerk, verlofregeling), Mei Li Vos (Tweede Kamerlid Consumenten, ZZP, staatsdeelnemingen en kansspelbeleid) en Sneker Tweede Kamerlid Jacques Monasch (Wonen, Kunst en Cultuur) zijn aanwezig om inspiratie op te doen voor het nieuwe politieke seizoen. Zij worden vergezeld door de wethouders Sjoerd Tolsma en Wigle Sinnema.

De delegatie van Tweede Kamerleden brengt eerst een bezoek aan Nota Straatmakers bv. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreid en modern machinepark. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in opleidingen. Oplossingsgericht denken, flexibel en kwaliteit, dat zijn bij Nota Straatmakers de sleutelwoorden.

Na dit bezoek wordt het gezelschap door Lieuwe Toren en Wethouder Wigle Sinnema ontvangen in het Cultureel Kwartier in Sneek. Zij zullen worden rondgeleid in het Theater en het Kunstencentrum Atrium. In Heerenveen, Leeuwarden en de Fryske Marren worden ook werkbezoeken verricht door andere delegaties van de Partij van de Arbeid. Na de werkbezoeken volgt er aansluitend een middagprogramma in Leeuwarden.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel