ONS Boso Sneek pakt drie punten in slotfase (VIDEO)

Sneek- Tegen het grote Ijsselmeervogels pakte ONS Boso Sneek zaterdagmiddag in de slotfase van de wedstrijd drie punten. Lang leken de Snekers tegen een (minimale) nederlaag op te zullen lopen. Maar met nog 10 minuten te gaan kreeg de wedstrijd een enorme wending, toen als uit het niets Sandor van der Heide de gelijkmaker in […]

ONSBosoSneek Sneek- Tegen het grote Ijsselmeervogels pakte ONS Boso Sneek zaterdagmiddag in de slotfase van de wedstrijd drie punten.

Lang leken de Snekers tegen een (minimale) nederlaag op te zullen lopen. Maar met nog 10 minuten te gaan kreeg de wedstrijd een enorme wending, toen als uit het niets Sandor van der Heide de gelijkmaker in de touwen joeg. Wat dat vervolgens bij ONS Boso Sneek losmaakte valt eigenlijk niet in woorden te vangen.

Tjisse Kerkstra en Jurjen Bosch voorzagen Sandor van der Heide van een bruikbare pass, Sandor draaide een paar keer op onnavolgbare wijze in het doelgebied, en schoot vervolgens de bal trefzeker in het net. Na 80 minuten was het 1-1.

Eigenlijk was dat wel een juiste afspiegeling van het spelbeeld. Maar ONS Boso was geïnspireerd tot nog meer. En IJSSELMEERVOGELS leek even van slag. Rolf Dijk (een goede aanwinst voor de Snekers) had daarvan al kunnen profiteren. Maar hij schoot net naast. Martijn Roosenburg had het vizier even lsater scherper staan. Hij kreeg vanaf rechts een pass op maat van Rolf Dijk. En in de tweede minuut van de blessuretijd liet hij het net opnieuw voor de oranjehemden bollen: 2-1

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel