ONS Boso Sneek verliest eerste thuiswedstrijd (VIDEO)

Sneek- Na twee fraaie overwinningen tegen IJsslmeervogels en Spakenburg verloor ONS Boso Sneek afgelopen zaterdag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Rijnsburgse Boys. Rijnburgse Boys kwam in de eerste helft op 0-2 voorsprong door doelpunten van Wijks en Kevin Winter met een strafschop. De tweede helft probeerden de Sneker meer druk te zetten. Dit […]

ONSRijnsburgseBoys Sneek- Na twee fraaie overwinningen tegen IJsslmeervogels en Spakenburg verloor ONS Boso Sneek afgelopen zaterdag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Rijnsburgse Boys.

Rijnburgse Boys kwam in de eerste helft op 0-2 voorsprong door doelpunten van Wijks en Kevin Winter met een strafschop. De tweede helft probeerden de Sneker meer druk te zetten. Dit resulteerde in een doelpunt van verdediger Chris de Wagt, die een schot van Sandor van der Heide van richting veranderde. Een opmerkelijk doelpunt van de ONS’er Klaas de Vries. Wel in zijn eigen doel. (te zien in de samenvatting)

De Snekers waren nog bezig de treffer te vieren, toen de bal er aan de andere kant alweer in lag. Raily Ignatio nam de bal aan en draaide zich schitterend weg en schoot de 2-4 binnen.

Bekijk hieronder de samenvatting:

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel