Auto botst tegen boom in Jistrum

Jistrum- Woensdagochtend net na 10:30 uur heeft er op de Jisteboerewei een ongeval plaats gevonden. Het voertuig dat uit de richting van Kootstertille kwam, raakte doordat plotseling remmen blokkeerden in slip terecht. Vervolgens schoot het voertuig in de linkerberm en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. De bestuurder kwam bij het ongeval met de […]

ongevaljistrum Jistrum- Woensdagochtend net na 10:30 uur heeft er op de Jisteboerewei een ongeval plaats gevonden.

Het voertuig dat uit de richting van Kootstertille kwam, raakte doordat plotseling remmen blokkeerden in slip terecht. Vervolgens schoot het voertuig in de linkerberm en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

ongevaljistrum2 De bestuurder kwam bij het ongeval met de schrik vrij. De boom kwam door het ongeval er minder goed van af, die is door de klap helemaal omgebogen.

Bergingsbedrijf D.A.B is terplaatse gekomen om het zwaar beschadigde voertuig te bergen.

Foto’s: Ate Atema

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel