Harmen de Vries wint Fries kampioenschap Omroepen in IJlst

IJlst- In zijn eigen woonplaats heeft stadsomroeper Harmen de Vries zaterdagmiddag het Fries Kampioenschap stads en dorpsomroepen gewonnen. Op de Overkluizing in Ijlst streden zaterdag 11 omroepers voor de winst. Het programma bestond uit een verplichte en vrije roep. Jan Sjoerd de Vries en Andre Pauwels eindigden tweede en derde achter Harmen. Het publiek, zo’n […]

stadsomroepenijlst IJlst- In zijn eigen woonplaats heeft stadsomroeper Harmen de Vries zaterdagmiddag het Fries Kampioenschap stads en dorpsomroepen gewonnen.

Op de Overkluizing in Ijlst streden zaterdag 11 omroepers voor de winst. Het programma bestond uit een verplichte en vrije roep. Jan Sjoerd de Vries en Andre Pauwels eindigden tweede en derde achter Harmen. Het publiek, zo’n 125 mensen, genoten van het evenement.

Foto’s: Jan Douwe Gorter/FRLactueel

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel