Man uit Joure aangehouden voor mishandeling in Joure

Joure- In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 23-jarige man uit Joure aangehouden op verdenking van mishandeling. Agenten waren op het Douwe Egbertsplein om een aangifte op te nemen van een vernieling op straat toen zij door omstanders geroepen werden. Er bleek onenigheid te zijn tussen de 23-jarige man en een […]

vestpolitieman Joure- In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 23-jarige man uit Joure aangehouden op verdenking van mishandeling.

Agenten waren op het Douwe Egbertsplein om een aangifte op te nemen van een vernieling op straat toen zij door omstanders geroepen werden. Er bleek onenigheid te zijn tussen de 23-jarige man en een aantal omstanders. Na verschillende getuigen te hebben gehoord is de 23-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling.

De man zou vervelend zijn geweest in de richting van een groepje mensen. Toen een 18-jarige jongen uit Oudehaske tussen beide kwam zou de 23-jarige man hem geslagen hebben. De man uit Joure is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel