Pele van Anholt verlengt contract bij sc Heerenveen

Heerenveen- Pele van Anholt heeft vandaag zijn contract bij sc Heerenveen opengebroken en verlengt tot de zomer van 2016. De rechtsback van sc Heerenveen werd gescout in de jeugdopleiding van CAB uit Bolsward. Door zijn goede prestaties bij sc Heerenveen is zijn verbintenis bij de club verlengt. Hij is een vaste waarde in het team […]

pelevananholt2 Heerenveen- Pele van Anholt heeft vandaag zijn contract bij sc Heerenveen opengebroken en verlengt tot de zomer van 2016.

De rechtsback van sc Heerenveen werd gescout in de jeugdopleiding van CAB uit Bolsward. Door zijn goede prestaties bij sc Heerenveen is zijn verbintenis bij de club verlengt. Hij is een vaste waarde in het team van trainer Marco van Basten. Pele van Anholt debuteerde op 22 oktober 2011 in de wedstrijd tegen FC Utrecht.

Deel dit artikel met je vrienden!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Digg thisShare on LinkedIn0Print this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *