PvdA: Fietspad Grou-Wergea doortrekken naar Warten

Leeuwarden- Het toekomstige fietspad dat Grou met Wergea verbindt moet worden doorgetrokken naar Warten, zo vindt de PvdA Leeuwarden. Binnenkort ondertekenen de gemeenten Boarnsterhim en Leeuwarden en de provincie een overeenkomst die de aanleg van het al lang door de bewoners gewenste fietspad Wergea – Grou mogelijk maakt. Eind 2014 moet deze belangrijke verbinding klaar […]

Leeuwarden- Het toekomstige fietspad dat Grou met Wergea verbindt moet worden doorgetrokken naar Warten, zo vindt de PvdA Leeuwarden.

Binnenkort ondertekenen de gemeenten Boarnsterhim en Leeuwarden en de provincie een overeenkomst die de aanleg van het al lang door de bewoners gewenste fietspad Wergea – Grou mogelijk maakt. Eind 2014 moet deze belangrijke verbinding klaar zijn.

Een goed begin, vindt de PvdA. Maar we zijn er nog niet. Bewoners willen al jarenlang een goede, veilige fietsroute tussen Grou, Wergea én Warten. De PvdA ook. Daar zullen wij ons in de komende collegeperiode dan ook hard voor maken. De verbinding met Warten moet gerealiseerd worden. Wij moeten niet halverwege ophouden.

(Bron: PvdA)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *