Wereldgoal Roosenburg bezorgt ONS Sneek drie punten (VIDEO)

Sneek- Wereldgoal bekroonde afgelopen zaterdag de verdiende winst van ONS Boso Sneek op Noordwijk. Het werd 2-0. Het in ruime mate aanwezige publiek op het Zuidersportpark in Sneek ging volledig uit zijn dak, toen in de tweede minuut van de extra tijd Curty Gonzales en Martijn Roosenburg zij aan zij in de richting van het […]

ONSSneek-Noordwijk Sneek- Wereldgoal bekroonde afgelopen zaterdag de verdiende winst van ONS Boso Sneek op Noordwijk. Het werd 2-0.

Het in ruime mate aanwezige publiek op het Zuidersportpark in Sneek ging volledig uit zijn dak, toen in de tweede minuut van de extra tijd Curty Gonzales en Martijn Roosenburg zij aan zij in de richting van het Noordwijk-doel opstoomden, Curty met een lob Martijn in scoringspositie bracht, en Martijn Roosenburg vervolgens met een loepzuivere lob de bal over keeper Mustafa Amezrine in het doel deed belanden. Daarmee kwam de stand op 2-0 voor de thuisclub; en was de buit definitief binnen.

Bekijk hieronder de samenvatting

(Foto: ONS Sneek)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel