Diederik Samsom op campagne in Friesland (VIDEO)

Leeuwarden- PVDA’er Diederik Samsom is op campagne in Friesland. Over een paar weken zijn de herindelingsverkiezingen. Gedurende deze week gaat Diederik op bezoek bij drie gemeenten, waaronder bij de afdelingen in Leeuwarden, Heerenveen en de Friese Meren. In de Blokhuispoort was Diederik Samsom zaterdagmiddag te gast bij een ”politieke middag”. De politieke middag werd georganiseerd […]

pvdacampagneFriesland Leeuwarden- PVDA’er Diederik Samsom is op campagne in Friesland.

Over een paar weken zijn de herindelingsverkiezingen. Gedurende deze week gaat Diederik op bezoek bij drie gemeenten, waaronder bij de afdelingen in Leeuwarden, Heerenveen en de Friese Meren.

In de Blokhuispoort was Diederik Samsom zaterdagmiddag te gast bij een ”politieke middag”. De politieke middag werd georganiseerd door de PVDA. Drie lijsttrekkers – Frans Westra van De Fryske Marren, Coby van der Laan van Heerenveen en Henk Deinum van Leeuwarden werden met korte interviews aan de tand gevoeld. Het was een drukke middag.

Ook werd er de handtekening onder de Pact van de Arbeid gezet. De Pvda werkt samen aan 3000 structurele nieuwe banen voor Friesland in 2018. Meerdere gemeentes werken hier samen aan.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel