De spanning stijgt voor de herindelingsverkiezingen

Heerenveen- Nog een paar weken en dan is het zover, dan is het tijd om naar de stembus te gaan voor de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Heerenveen. Zaterdag kregen de partijen de gelegenheid zich te presenteren aan het grote publiek in het centrum. Helaas slechts drie partijen waren aanwezig. Voorop gezien van af de […]

heerenveengemeenteherindeling Heerenveen- Nog een paar weken en dan is het zover, dan is het tijd om naar de stembus te gaan voor de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Heerenveen.

Zaterdag kregen de partijen de gelegenheid zich te presenteren aan het grote publiek in het centrum. Helaas slechts drie partijen waren aanwezig. Voorop gezien van af de Dracht stond Gemeente Belangen Heerenveen met hun verkiezing Truck en een super grote foto van lijsttrekker Age Hartsuiker, direct achter hen posteerde zich de lijsttrekker van de PVDA Coby v.d. Laan met een grote tent en roderozen.

samsom De VVD heeft er voor gekozen zich tijdelijk te vestigen in een winkelpand. Het werd gezellig druk op de kleine politieke markt. Later op de middag kwam ook Diederik Samson van de PVDA nog langs ook hij ging aan de slag met de rozen.

Opvallend was het grote aantal inwoners van Heerenveen die de discussie met de diverse lijsttrekkers en kandidaat gemeenteraadsleden aan aangingen. De deelnemers kunnen dan ook terug kijken op een geslaagde dag, die voor herhaling vatbaar is.

(Foto’s: Sjoerd Hofstra – Fotografie Fryslan)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel