Alves terug bij sc Heerenveen (VIDEO)

Heerenveen- Woensdagmiddag is de Braziliaanse voetballer Alfonso Alves op Schiphol aangekomen om bij sc Heerenveen terug te keren. Hij zal meetrainen met de beloften van Heerenveen. De Friese club gaat kijken of Alves goed genoeg is, om bij het eerste team mee te spelen. In 2006 tot 2008 was Alves al eerder speler bij sc […]

scheerenveen Heerenveen- Woensdagmiddag is de Braziliaanse voetballer Alfonso Alves op Schiphol aangekomen om bij sc Heerenveen terug te keren.

Hij zal meetrainen met de beloften van Heerenveen. De Friese club gaat kijken of Alves goed genoeg is, om bij het eerste team mee te spelen. In 2006 tot 2008 was Alves al eerder speler bij sc Heerenveen. De meeste supporters kunnen zich het duel tegen Heracles Almelo nog goed herinneren. Het werd 9-1 door 7 doelpunten van Alves.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *