Samenvatting ONS Sneek – HHC Hardenberg (VIDEO)

Sneek- ONS Boso Sneek heeft alles en iedereen, maar misschien zichzelf nog het meest verrast door de onderlinge confrontatie met HHC Hardenberg winnend af te sluiten. Lang leek de wedstrijd te eindigen met een gelijke stand. Dat leek ook in overeenstemming met het spelbeeld. Maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd verzilverde Harvey […]

JurjenBoschactie Sneek- ONS Boso Sneek heeft alles en iedereen, maar misschien zichzelf nog het meest verrast door de onderlinge confrontatie met HHC Hardenberg winnend af te sluiten.

Lang leek de wedstrijd te eindigen met een gelijke stand. Dat leek ook in overeenstemming met het spelbeeld. Maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd verzilverde Harvey de Boer een corner van Martijn Roosenburg door uit de scrimmage, ontstaan na de corner, te scoren: 2-1.

sfeeruitvak Daardoor staan de Snekers (weer) in het linker rijtje. En bedraagt het verschil met periodekampioen GVVV(eenendaal) slechts 4 punten.

(Foto’s: Jan Kroese)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel