Verkiezingsbijeenkomst PvdA in Heerenveen

Heerenveen- Op zondagavond 10 november organiseren de PvdA-afdelingen Leeuwarden, Heerenveen en De Friese Meren de verkiezingsbijeenkomst “Boppeslach” in het Posthuis Theater in Heerenveen. De bijeenkomst staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in de drie gemeenten op woensdag 13 november. Tijdens de bijeenkomst wisselen cultuur en politiek elkaar af. PvdA-voorzitter Hans Spekman opent de bijeenkomst […]

pvda Heerenveen- Op zondagavond 10 november organiseren de PvdA-afdelingen Leeuwarden, Heerenveen en De Friese Meren de verkiezingsbijeenkomst “Boppeslach” in het Posthuis Theater in Heerenveen.

De bijeenkomst staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in de drie gemeenten op woensdag 13 november.

Tijdens de bijeenkomst wisselen cultuur en politiek elkaar af. PvdA-voorzitter Hans Spekman opent de bijeenkomst met een toespraak. Er zijn optredens van zangers Gurbe Douwstra en Marysa Adriana en van het duo Die Twa. Ook komen de drie PvdA-lijsttrekkers aan het woord: Coby van der Laan (Heerenveen), Frans Westra (De Friese Meren) en Henk Deinum (Leeuwarden).

Diederik Samsom sluit de avond af met een toespraak. De bijeenkomst wordt gepresenteerd door PvdA-Kamerlid Jacques Monasch.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel