Ravage bij ongeluk A7 bij Joure

Joure- Donderdagochtend vond een ongeval plaats op de A7 tussen Sneek en Joure. Vlak voor de rotonde Joure kwamen meerdere auto’s met elkaar in botsing. De brandweer van Joure moest een autodeur verwijderen om een bestuurder uit Sneek uit zijn benarde positie te bevrijden. De 34-jarige Sneker werd met nekklachten naar het ziekenhuis afgevoerd. De […]

ongeluka7Joure Joure- Donderdagochtend vond een ongeval plaats op de A7 tussen Sneek en Joure.

Vlak voor de rotonde Joure kwamen meerdere auto’s met elkaar in botsing. De brandweer van Joure moest een autodeur verwijderen om een bestuurder uit Sneek uit zijn benarde positie te bevrijden. De 34-jarige Sneker werd met nekklachten naar het ziekenhuis afgevoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan. De A7 is enige tijd afgesloten geweest.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel