Brandweer voorkomt grote brand in Joure

Joure- Zaterdagmorgen is er bij bouwbedrijf Cornel BV aan de Produksjewei in Joure brand uitgebroken. De brand zou ontstaan zijn in een bedrijfsbus door mogelijk kortsluiting. Het hele pand was vol rook komen te staan. De brandweer van Joure kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse en heeft erger kunnen voorkomen. De bedrijfswagen liep door de […]

BrandCornelJoure Joure- Zaterdagmorgen is er bij bouwbedrijf Cornel BV aan de Produksjewei in Joure brand uitgebroken.

De brand zou ontstaan zijn in een bedrijfsbus door mogelijk kortsluiting. Het hele pand was vol rook komen te staan. De brandweer van Joure kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse en heeft erger kunnen voorkomen.

De bedrijfswagen liep door de brand ernstige schade op. Naast de bus stond ook nog een auto, die liep ook schade op. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.

(Foto: Marrennijs)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel