Onrustige tijden bij sc Heerenveen krijgt vervolg met ‘dreigbrief’

Heerenveen- Er is door een deel van de harde kern van sc Heerenveen een dreigbrief gestuurd naar het stichtingsbestuur van de club. De aanhang, die zichzelf ‘Knokploeg Heerenveen’ noemt zou een brief hebben gestuurd met gewelddadige taal. Ze schelden hier onder andere de leden van het stichtingsbestuur uit voor ‘weerzinwekkende kankerhonden’. De leden willen graag […]

scheerenveen Heerenveen- Er is door een deel van de harde kern van sc Heerenveen een dreigbrief gestuurd naar het stichtingsbestuur van de club.

De aanhang, die zichzelf ‘Knokploeg Heerenveen’ noemt zou een brief hebben gestuurd met gewelddadige taal. Ze schelden hier onder andere de leden van het stichtingsbestuur uit voor ‘weerzinwekkende kankerhonden’. De leden willen graag dat er naar hun geluisterd wordt, anders vallen er harde sancties. Als ze volgens de harde ken niet luisteren worden remleidingen van auto’s doorgezaagd en woningen van bestuursleden in brand gestoken.

Het vertrek van voorzitter Wiebe Wieling viel volgens de supporters in het verkeerde keelgat. De groepering wil graag dat hij terugkeert bij sc Heerenveen en dat hij zich gaat vormen tot een nieuw stichtingsbestuur. Het is al tijden onrustig in Heerenveen. Het stichtingsbestuur heeft aangifte gedaan van de dreigbrief. De politie zal een onderzoek starten.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *