Organisatie Nieuwjaarsduik Bolsward is er klaar voor

Bolsward- De organisatie van de Nieuwjaarsduik is helemaal klaar met de voorbereidingen voor de duik van morgen. Eerst gaan ze nu Oud en Nieuw vieren! De organisatie ligt in handen van Helga Wijnja, Iris de Jong en Hinke Abma. Ze hebben dit jaar alles geprobeerd uit de kast te trekken om zoveel mogelijk geld met […]

nieuwjaarsduikbolsward Bolsward- De organisatie van de Nieuwjaarsduik is helemaal klaar met de voorbereidingen voor de duik van morgen. Eerst gaan ze nu Oud en Nieuw vieren!

De organisatie ligt in handen van Helga Wijnja, Iris de Jong en Hinke Abma. Ze hebben dit jaar alles geprobeerd uit de kast te trekken om zoveel mogelijk geld met deze Nieuwjaarsduik op te halen. Dit geld gaat naar World Servants waarmee deze dames aankomende zomer op project gaan. Meren Post is ook dit jaar weer de hoofdsponsor en daar is de organisatie erg blij mee. Daarnaast hebben ze dominee Jaap van der Windt, voorganger in de Gasthuiskerk in Bolsward, zo gek gekregen om voor ruim duizend euro het water in te sturen. “ De hele gemeente heeft meegeholpen, zo hebben we uiteindelijk ruim genoeg geld opgehaald om de dominee het water in de sturen.” Laat Helga Wijnja weten.

“Nu de laatste dingen geregeld zijn kunnen we uitkijken naar morgen. Alleen zien we er wat tegen op om morgen weer vroeg uit ons bed te komen” De organisatie staat vanaf 10 uur al paraat om het terrein aan de noordelijke rondweg ter hoogte van de Ielreager start klaar te maken voor de duik.

De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk mensen komen kijken. “Het is gewoon erg gezellig onder een kopje snert of warme chocomelk iedereen een goed nieuw jaar te wensen, en alles is voor het goede doel.” Maar meedoen aan deze duik kun je ook nog laat Helga ons weten. Opgeven kan tot 1 januari 12.30 uur. Om 13.00 uur zullen de duikers te water gaan.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel