ONS Boso Sneek hard onderuit in Rijnsburg

Rijnsburg- Het kan alle kanten op in de topklasse, dat werd zaterdagmiddag nog maar eens duidelijk gemaakt. ONS Boso Sneek verloor zaterdag kansloos van Rijnsburgse Boys. De thuisploeg begon fel aan het duel en dat resulteerde in doelpunten. Raily Ignacio zette Rijnsburg op 1-0 en via Danny van den Vijver werd het na rust 2-0. […]

onssneek3Rijnsburg- Het kan alle kanten op in de topklasse, dat werd zaterdagmiddag nog maar eens duidelijk gemaakt.

ONS Boso Sneek verloor zaterdag kansloos van Rijnsburgse Boys. De thuisploeg begon fel aan het duel en dat resulteerde in doelpunten. Raily Ignacio zette Rijnsburg op 1-0 en via Danny van den Vijver werd het na rust 2-0. Ivan Landlust, keeper van ONS hield de Snekers met een aantal knappe reddingen nog in de wedstrijd.

Ook de 3-0 werd gemaakt door aanvaller Ignacio. De 4-0 kwam op naam van Javier Martina, oud speler van AJAX.

ONS Boso Sneek van trainer Bert Hollander komt door de nederlaag op een 10 plaats te staan met 26 punten uit 19 wedstrijden. Volgende week staat het thuisduels tegen Katwijk op het programma.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel