Crossmotor tegen lantaarnpaal in Beetgum

Beetgum- Een 22-jarige inwoner van Peins raakte zondagmiddag gewond doordat hij met een crossmotor tegen een lantaarnpaal botste. Het ongeluk vond plaats op de Buorren in Beetgum. De man verklaarde tegenover de politie dat hij met een snelheid van ongeveer 60 km per uur de controle over de motor verloor en tegen een lantaarnpaal tot […]

politie89Beetgum- Een 22-jarige inwoner van Peins raakte zondagmiddag gewond doordat hij met een crossmotor tegen een lantaarnpaal botste.

Het ongeluk vond plaats op de Buorren in Beetgum. De man verklaarde tegenover de politie dat hij met een snelheid van ongeveer 60 km per uur de controle over de motor verloor en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

De man is met vermoedelijk meerdere verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel