Staatssecretaris Sharon Dijksma op werkbezoek bij PvdA afdeling

Sneek- Vrijdag 14 februari om 13.00 uur a.s. bezoekt staatssecretaris Sharon Dijksma de PvdA afdeling in Súdwest-Fryslân. Dijksma (PvdA) is staatsecretaris van Economische Zaken en heeft landbouw, natuur en voedselkwaliteit in portefeuille. Het werkbezoek vindt plaats in Woudsend bij DAMSTRA-visgroothandel. Damstra startte als werknemer in de vishandel, nam later een viswinkel over en heeft nu […]

Sharon Dijksma Sneek- Vrijdag 14 februari om 13.00 uur a.s. bezoekt staatssecretaris Sharon Dijksma de PvdA afdeling in Súdwest-Fryslân.

Dijksma (PvdA) is staatsecretaris van Economische Zaken en heeft landbouw, natuur en voedselkwaliteit in portefeuille. Het werkbezoek vindt plaats in Woudsend bij DAMSTRA-visgroothandel. Damstra startte als werknemer in de vishandel, nam later een viswinkel over en heeft nu samen met zijn vrouw Betty een ultramoderne visfabriek. Specialisatie is het zouten en drogen van voorn en brasem. Daartoe liet het bedrijf in eigen beheer machines ontwikkelen.

Lijsttrekker Sjoerd Tolsma zal de staatssecretaris verwelkomen en een korte inleiding geven over de gemeente Súdwest=Fryslân, dan volgt een rondleiding door het bedrijf, waarna in de kantine een ronde tafelgesprek plaatsvindt. Thema: WERK, WERK, WERK. Eén van de speerpunten in de PvdA-SWF campagne.

Damstra staat op de PvdA-lijst voor de komende verkiezingen. Naast Damstra zijn er nog zeven ondernemers kandidaat op de lijst van PvdA-SWF. Zij zullen deelnemen aan het ronde tafel gesprek.

[ssba]
Laatste reacties
  1. Lolke van der Meulen
    Beantwoorden -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel