PvDA in Súdwest-Fryslân begonnen met campagnevoeren

Sneek- Vandaag is de Partij van de Arbeid vandaag begonnen met campagnevoeren voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. In Sneek opende lijsttrekker Sjoerd Tolsma een heuse PvdA winkel aan het Gedempte Pol. De PvdA Winkel werd ingericht in één van de vele leegstaande panden in de stad. Sjoerd Tolsma en Wigle Sinnema zijn de initiatiefnemers, […]

pvdawinkel Sneek- Vandaag is de Partij van de Arbeid vandaag begonnen met campagnevoeren voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

In Sneek opende lijsttrekker Sjoerd Tolsma een heuse PvdA winkel aan het Gedempte Pol.

De PvdA Winkel werd ingericht in één van de vele leegstaande panden in de stad. Sjoerd Tolsma en Wigle Sinnema zijn de initiatiefnemers, in navolging van Jacques Monasch, bij de Tweede Kamer verkiezingen.

“Het leek ons mooi om midden in het hart van al het gebruis in Súdwest-Fryslân een prachtige campagnewinkel neer te zetten.” De winkel is bedoeld als informatiepunt en als hoofdkwartier van de campagne. Er worden vanuit de winkel acties georganiseerd om aandacht te vragen voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 en voor de PvdA in het bijzonder. Ook hoopt de partij met de winkel de stemopkomst in Súdwest-Fryslân een flinke boost te geven.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *