Lasse Schöne bezorgt sc Heerenveen hoofdpijn

Amsterdam- Door drie treffers van Ajacied Lasse Schöne werd sc Heerenveen zondagmiddag met hoofdpijn naar huis gestuurd. Ondanks dat het spel van de Amsterdammers minder sprankelend was, kwam de zege nooit in gevaar. In de eerste helft kreeg AJAX twee strafschoppen. Deze werden beide door Lasse Schone benut. In de tweede helft werd sc Heerenveen […]

scheerenveen Amsterdam- Door drie treffers van Ajacied Lasse Schöne werd sc Heerenveen zondagmiddag met hoofdpijn naar huis gestuurd.

Ondanks dat het spel van de Amsterdammers minder sprankelend was, kwam de zege nooit in gevaar. In de eerste helft kreeg AJAX twee strafschoppen. Deze werden beide door Lasse Schone benut.

In de tweede helft werd sc Heerenveen beter en kreeg het kansen via Finbogasonn en Zijech, maar tot doelpunten leidde dit niet. Lasse Schöne maakte aan alle onzekerheid een einde, toen hij in de 82e minuut opnieuw scoorde.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *