Licht uit bij sc Heerenveen – NAC Breda

Heerenveen- Vlak voor de pauze ging het licht uit bij het eredivisieduel tussen sc Heerenveen en NAC Breda. Het gebeurd wel eens vaker: de verlichting valt uit in het voetbalstadion. Wat de oorzaak van de storing is, is nog niet bekend. De supporters van beide ploegen schenen vervolgens met mobieltjes. Het leverde, ondanks dat de […]

scheerenveendonkerHeerenveen- Vlak voor de pauze ging het licht uit bij het eredivisieduel tussen sc Heerenveen en NAC Breda.

Het gebeurd wel eens vaker: de verlichting valt uit in het voetbalstadion. Wat de oorzaak van de storing is, is nog niet bekend. De supporters van beide ploegen schenen vervolgens met mobieltjes. Het leverde, ondanks dat de wedstrijd tijdelijk stil lag, mooie beelden op. Inmiddels is de wedstrijd weer hervat.

Op Twitter stroomde de Tweets binnen:

@johnvanzweden misschien kun je ipv een shirt verloten SC Heerenveen een goeie lichtinstallatie doneren

@Historyman33 Sfeerverlichting bij @scHeerenveen – NAC. Erg gezellig.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *