Evacuatie in Gorredijk na ”vreemde lucht”

Gorredijk- Een blok van acht woningen aan de Compagnonstritte in Gorredijk is zaterdagavond geëvacueerd. Er werd een vreemde lucht geroken. De brandweer van Gorredijk kwam ter plaatse en heeft onderzoek gedaan. Het bleek om een impregneermiddel te gaan. In de woningen hebben brandweerlieden metingen verricht. De burgemeester van Opsterland, kwam ook naar het plaats van […]

brandweer4 Gorredijk- Een blok van acht woningen aan de Compagnonstritte in Gorredijk is zaterdagavond geëvacueerd.

Er werd een vreemde lucht geroken. De brandweer van Gorredijk kwam ter plaatse en heeft onderzoek gedaan. Het bleek om een impregneermiddel te gaan. In de woningen hebben brandweerlieden metingen verricht. De burgemeester van Opsterland, kwam ook naar het plaats van incident, om met bewoners te praten. De brandweer heeft controle gedaan, maar kon niks bijzonders waarnemen en keerde terug naar de kazerne.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel