Geronsel met stemmen op Ameland

Ameland- Op Ameland zou er tijdens de gemeenteraadsverkiezingen geronseld zijn met stemmen. De burgemeester van Ameland Albert de Hoop heeft aangifte gedaan, nadat een lid van oppositiepartij Algemeen Belang Ameland verdacht werd van het ronselen van stemmen. Een lid zou bij mensen langs de deur zijn geweest, die niet gingen stemmen. Er zijn twee volmacht […]

albertdehioop Ameland- Op Ameland zou er tijdens de gemeenteraadsverkiezingen geronseld zijn met stemmen.

De burgemeester van Ameland Albert de Hoop heeft aangifte gedaan, nadat een lid van oppositiepartij Algemeen Belang Ameland verdacht werd van het ronselen van stemmen. Een lid zou bij mensen langs de deur zijn geweest, die niet gingen stemmen. Er zijn twee volmacht stemmen onderschept, voordat ermee kon worden gestemd.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel