Marco Florijn informateur gemeente Smallingerland

Drachten- Na de definitieve einduitslag van de gemeenteraadsverkiezing heeft Nieske Ketelaar van de PvdA aangegeven Marco Florijn, momenteel wethouder in Rotterdam aan te trekken als informateur. Alle partijen hebben hierop positief gereageerd. De komende week zal Florijn met de partijen in gesprek gaan.

marcoflorijn Drachten- Na de definitieve einduitslag van de gemeenteraadsverkiezing heeft Nieske Ketelaar van de PvdA aangegeven Marco Florijn, momenteel wethouder in Rotterdam aan te trekken als informateur.

Alle partijen hebben hierop positief gereageerd. De komende week zal Florijn met de partijen in gesprek gaan.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel