Jouster gewond bij ernstig ongeval Wolvega

Wolvega- Op de Heerenveenseweg botsten dinsdagmorgen een personenauto en een vrachtauto frontaal op elkaar. De bestuurder van de personenauto raakte gewond. De 56-jarige bestuurder van de personenauto uit Joure kwam door nog onduidelijke oorzaak op de weghelft voor het tegemoetkomend verkeer. Daar kwam de auto frontaal in botsing met een vrachtauto bestuurd door een 45-jarige […]

ongevalWolvega Wolvega- Op de Heerenveenseweg botsten dinsdagmorgen een personenauto en een vrachtauto frontaal op elkaar. De bestuurder van de personenauto raakte gewond.

De 56-jarige bestuurder van de personenauto uit Joure kwam door nog onduidelijke oorzaak op de weghelft voor het tegemoetkomend verkeer. Daar kwam de auto frontaal in botsing met een vrachtauto bestuurd door een 45-jarige inwoner van Kolham.

De bestuurder van de personenauto zat bekneld. Medewerkers van de brandweer en ambulance haalden de man uit de auto waarna hij per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *