Ernstig ongeval op Drachtsterplein in Leeuwarden

Leeuwarden- Hulpdiensten hebben dinsdagmiddag lange tijd de bestuurder van een auto gereanimeerd na een ongeval. Een auto raakte van de weg, reed een lantaarnpaal omver en kwam aan de andere kant van de weg net voor een talud tot stilstand. Het ongeval vond plaats bij het Drachtsterplein in Leeuwarden. Drie ambulances, een traumahelikopter en enkele […]

IMG_4102 Leeuwarden- Hulpdiensten hebben dinsdagmiddag lange tijd de bestuurder van een auto gereanimeerd na een ongeval.

Een auto raakte van de weg, reed een lantaarnpaal omver en kwam aan de andere kant van de weg net voor een talud tot stilstand.

IMG_4110 Het ongeval vond plaats bij het Drachtsterplein in Leeuwarden. Drie ambulances, een traumahelikopter en enkele brandweervoertuigen kwamen ter plaatse. De bestuurder van de auto is door de hulpdiensten meteen uit het voertuig gehaald en gereanimeerd. Met spoed is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Leeuwarden vervoerd.

IMG_4128 Een vrouwelijke inzittende liep geen letsel op. Het verkeer kon over één rijbaan passeren. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

(Foto’s: Anton Kappers)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel