SC Heerenveen wint, Cambuur verliest

Waalwijk- In de laatste speelronde van de eredivisie heeft sc Heerenveen in Waalwijk met 0-3 gewonnen. SC Heerenveen boekte een ruime overwinning op RKC Waalwijk door doelpunten van Joey vd Berg, Basasikoglu en Finnbogasonn. RKC Waalwijk speelt play offs voor lijfsbehoud in de eredivisie, net als NEC. Roda JC degradeert rechtstreeks. SC Cambuur verloor thuis […]

voetbal Waalwijk- In de laatste speelronde van de eredivisie heeft sc Heerenveen in Waalwijk met 0-3 gewonnen.

SC Heerenveen boekte een ruime overwinning op RKC Waalwijk door doelpunten van Joey vd Berg, Basasikoglu en Finnbogasonn. RKC Waalwijk speelt play offs voor lijfsbehoud in de eredivisie, net als NEC. Roda JC degradeert rechtstreeks.

SC Cambuur verloor thuis met 1-2 van ADO Den Haag. Leeuwin zette de Leeuwarders in de eerste helft op voorsprong door een kopbal uit een hoekschop. ADO speler Michiel Kramer maakte zijn fout goed, door twee doelpunten te scoren. SC Cambuur blijft door het verlies op de 12e plaats.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *