Garden of Dance langer door tijdens Sneekweek

Sneek- Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, keert Garden of Dance dit jaar wederom terug in de Stadhuistuin tijdens de Sneekweek. Vanaf vrijdag 1 augustus tot en met 9 augustus wordt de Stadhuistuin omgetoverd tot een spectaculair festival terrein waar duizenden bezoekers elke avond tijdens de Sneekweek kunnen genieten van de beste djs van […]

imageSneek- Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, keert Garden of Dance dit jaar wederom terug in de Stadhuistuin tijdens de Sneekweek.

Vanaf vrijdag 1 augustus tot en met 9 augustus wordt de Stadhuistuin omgetoverd tot een spectaculair festival terrein waar duizenden bezoekers elke avond tijdens de Sneekweek kunnen genieten van de beste djs van Nederland.

Garden of Dance is een initiatief van Club 1841 die op deze manier haar steentje wil bijdragen aan de Sneekweek. Alle registers worden opgetrokken om de bezoekers een geweldige Sneekweek belevenis te bezorgen. De organisatie is momenteel erg druk met het vastleggen van een aantal internationale bekende dj’s. Net als vorig jaar zal er weer een spectaculaire line-up worden opgesteld, deze zal binnenkort bekend worden gemaakt via de Facebook pagina van de Garden of Dance. (www.facebook.com/gardenofdance)

Garden of Dance duurt dit jaar 2 dagen langer, onder het motto van “de after” worden er nog 2 dagen aan vastgeplakt. Vrijdag 8 en zaterdag 9 Augustus kunnen bezoekers van de Sneekweek nog 2 dagen extra genieten van de Sneekweek op Garden of Dance.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel