Ex Heerenvener Janmaat naar Newcastle United

Rotterdam- Oud SC Heerenveen speler Darryl Janmaat, speler bij Feyenoord, is op weg naar het Engelse Newcastle United. De speler speelde een uitstekend WK en dit bleef niet onopgemerkt. Newcastle United had belangstelling voor de rechtsback van Feyenoord. De speler zal naar alle waarschijnlijkheid verkocht worden voor een bedrag van 8 miljoen euro. Janmaat is […]

imageRotterdam- Oud SC Heerenveen speler Darryl Janmaat, speler bij Feyenoord, is op weg naar het Engelse Newcastle United.

De speler speelde een uitstekend WK en dit bleef niet onopgemerkt. Newcastle United had belangstelling voor de rechtsback van Feyenoord. De speler zal naar alle waarschijnlijkheid verkocht worden voor een bedrag van 8 miljoen euro. Janmaat is niet de enige speler die zal worden verkocht bij Feyenoord. Eerder trok Ronald Koeman van Southampten Pelle al aan. Ook staat Bruno Martins India en Stefan de Vrij op punt van vertrekken.

De ervaren speler Khalid Boularouz komt naar Feyenoord. Hij wordt transfervrij overhaald bij het Deense Brøndby.

Deel dit artikel met je vrienden!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Digg thisShare on LinkedIn0Print this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *